Sinbo SHB 3062 Buz Kırıcı 4 Bıçaklı Turbo Sürahili Blender

Ürün Özellikleri

Ürün Barkodu : 8693807208346

Birim : ADET (1 Adet)

Markalar : Sinbo

Sinbo SHB 3062 Buz Kırıcı 4 Bıçaklı Turbo Sürahili Blender

• 1500ml plastik hazne
• Anlık çalıştırma ve 2 kademeli hız kontrolü
• Kolay temizlenebilir taban ve hazne 
• Gıda öğütme; meyve, sebze ve gıda karıştırma fonksiyonları
• Çıkarılabilir besleme ağzı kapağı
• Kilit sistemi 
• Paslanmaz çelik bıçaklar
• Güç kablosu muhafazası
• 230V, 50Hz, 400W
 
Sinbo SHB-3062 Buz Kırıcı Blender
 
Blender ile elbette içecek hazırlanıyor. Özellikle buzlu ve soğuk içecekler yapmak için ideal. Çünkü buzları kırmak için ve/veya soğuk meyveleri parçalamak için profesyonel blender modellerinin kuvvetli bıçağına ve miline ihtiyaç duyuluyor. O sebeple ev kullanımı için satılan (meyveli süt hazırlamak için) blender modelleri işinizi görmeyecektir. Ya blender bıçağınız kırılır ya da blender motorunuz arızalanır. En iyi ihtimalle bunlar başınıza gelmediği taktirde, buzları kıramazsınız; donmuş meyveleri parçalayamazsınız. Bu da kötü bir içecek demek. Kötü bir içeceği de kimse içmek istemez! İşte bu sebeple evinde, gerçekten kaliteli ve profesyonel içecekler hazırlamak isteyenler için mükemmel bir Blender!

Kokteyl Hazırlayın 

Kokteyl tarifleri hazırlamak için barmen olmanıza gerek yok. Eğer evinizde kendinize ve misafirlerinize kokteyl hazırlayacaksanız öncelikle sağlam bir ekipmana sahip olmanız gerekli. Unutmayın! Barmenlerin en büyük silahı kaliteli blender ve kaliteli ekipmanlarıdır! Bu da Sinbo Turbo Blender ile mümkün.

Meyveli Yoğurt Hazırlayın 

Meyveli yoğurt hazırlamak için blender şart. Çünkü meyveleri oldukça sağlıklı ve lezzetli şekilde yoğurdun içinde kaybetmek gerekli. Bunu da iyi bir blenderdan başka mutfak aleti yapamaz. En iyi meyveli yoğurtlar, donmuş ve ya buzlukta bir süre soğutulmuş meyvelerden yapılır. Yaz günlerinde de en iyi yöntem bu olsa gerek. Donmuş meyveler blender bıçağı sayesinde daha iyi parçalanır ve yoğurda karıştıkça lezzet verir. Donmamış meyveler çok küçük parçalara ayrılamaz ve buzları kar yapma özelliği olan bir blender ile meyveleri gerçekten homojen bir şekilde yoğurdunuza dahil edeceksiniz. Çocuklarınıza işlenmiş meyveli yoğurt yedirmektense, kendi hazırladığınız ve içinde ne olduğunu bildiğiniz bir yoğurt yedirmek her ebeveynin istediği bir şeydir. 

Tek çekimde tüm kredi, banka (atm) ve ön ödemeli kartlar geçerlidir.

Havale ile; Finansbank, Yapı Kredi, Albaraka Türk, Akbank ve TEB ile yapabilirsiniz

Taksitli olarak "Taksit Seçenekleri" kısmından görebilirsiniz.

 

Teslimatlar: "Sevkiyat Günleri" sayfasında yer alan günlere göre gönderilir.

İadeler:  ithal ürünler ve teslim edilen kırık porselenler ürünler iade kapsamında dahil değildir.

Yorum gönderebilmek ve puan verebilmek için üye girişi yapmalısınız.

Giriş Yapın