Arzum Ar5007 Shiny İyonlu Saç Kurutma Makinası 2200w

Ürün Özellikleri

Ürün Barkodu : 8693184952078

Birim : ADET (1 Adet)

Arzum Ar5007 Shiny İyonlu Saç Kurutma Makinası 2200w

DİFÜZÖR
BAŞLIĞI


Difüzör başlığını kullanarak saçlarınızı kuruturken ekstra hacim elde edebilir ve saçınızdaki doğal dalgaları ortaya çıkarabilirsiniz.


Saç kurutma makineleri, saçlar için önemli elektrikli cihazlardır. Küçük ev aletleri kategorisinde değerlendirilen bu cihaz, saçlara hem şekil verir hem de kuruluk sağlar. Saçların su ile temasından sonra saçların kurumasını sağlamak için saç kurutma makinelerinden yardım alınır. Özellikle soğuk algınlığı, sinüzit gibi bazı hastalıklara neden olabilen ıslak saç kullanımını gidermek için de saç kurutma makineleri yardımcı bir üründür. Siz de Arzum iyonlu saç kurutma makinesi edinmek isterseniz derlenen bilgilere göz atabilir satın alma işleminiz sırasında bu bilgilerden yararlanabilirsiniz.

Arzum AR5007 Shiny 2200W İyonlu Saç Kurutma Makinesi Özellikleri

Arzum AR5007 Shiny 2200W iyonlu saç kurutma makinesi ile saçlarınızın kurutulması esnasında ortaya çıkan iyon özelliği sayesinde saçlarınız, hem hızlıca kurur ve parlaklık kazanır hem de herhangi bir elektriklenme olmaz. Arzum, AR5007 Shiny 2200W iyonlu saç kurutma makinesi ile kullanıcılarına konfor sağlar. Uzun yıllardır üretimini sürdüren Arzum, iyonlu saç kurutma makinesi ile size hızlı ve kolay saç kurutma imkanı sunar. Siz de Arzum Shiny iyonlu saç kurutma makinesi ürününden edinebilir, teknolojinin sunduğu iyonlu saç kurutma özelliğinden yararlanabilirsiniz.

Arzum AR5007 Shiny 2200W İyonlu Makine

Saç kurutma makinelerinde bulunan kademeler, kullanıcılara büyük kolaylık sağlar. Arzum iyonlu saç kurutma makinesinde bulunan ısı ve mood kademe ayarları sayesinde, dış koşulların sıcaklığına ya da saçınızın ıslaklığına göre makineyi dilediğiniz kademede çalıştırabilirsiniz. Kurutma işlemi bittikten sonra uygulayacağınız soğuk üfleme ile de saçınıza son halini verebilirsiniz. Dayanıklı ve uzun ömürlü malzemelerden üretilen ürün, size uzun yıllar kullanım imkanı sunar. Üst düzey özellikleri ve şık tasarımı ile kullanıcıların beğenisini kazanır.

Arzum Shiny İyonlu Saç Kurutma Makinesi

Cihaz, 2 kademeli 3 ısı ayarlı olup, 2200 Watt elektrikle çalışmaktadır. Soğuk hava üfleme özelliği ile de kurutulan saçlara son şeklini verir. Siz de üründe bulunan difüzör başlığını kullanarak hem kurutma hem de saçınıza dolgunluk ve hacim verme fırsatı yakalayabilirsiniz. Ayrıca profesyonel ince form başlığıyla da saçlarınıza detay katabilirsiniz. Ürün, 2200 Watt olan güçlü motoru ile saçlarınızı oldukça hızlı bir şekilde kurutur. Bu model şık ve zarif tasarımını siyah rengi ile tamamlayan bir üründür. Arzum AR5007 Shiny 2200W iyonlu saç kurutma makinesi kullananlar üründen memnuniyetlerini dile getirirler. Arzum AR5007 Shiny 2200W iyonlu saç kurutma makinesi fiyatları, kullanıcıların dikkatini çeker. Uygun fiyatlar ile kullanıcılara sunulan ürün, hem fiyat hem de özellik olarak beklentileri karşılar. Arzum AR5007 Shiny 2200W iyonlu saç kurutma makinesi en ucuz ürünler arasında yer alması ile de size maliyet olarak tasarruf etme imkanı sunar. Siz de kendiniz için veya sevdiklerinize armağan etmek için Arzum elektrik iyonlu saç kurutma makinesi edinebilirsiniz. Ürün hakkında kullanıcı deneyimleri hakkında bilgi almak için Arzum AR5007 Shiny 2200W iyonlu saç kurutma makinesi yorumlarına göz atabilir ve Hepsiburada ayrıcalığıyla bu ürünü temin edebilirsiniz.

Arzum AR5007 Shiny 2200W İyonlu Saç Kurutma Makinesi Rengi Nedir?

Ürün, siyah ve şık bir tasarıma sahiptir. Siyah renkte olan ürün, bulunduğu alanlarda şık ve estetik bir görüntü sağlar.

Arzum AR 5007 Shiny İyon Özelliği Nedir?

Saç kuruturken makineden çıkan iyonlar, saça parlaklık ve düzlük özelliği katan ek bir özelliktir.

Arzum AR5007 Shiny Saç Kurutma Makinesi Soğuk Üfleme Özelliği Nedir?

Saç kurutulduktan sonra saçların soğuk hava ile son şekline ulaşmasına yardımcı olan bir özelliktir. Bu özelliği olan makineler saçı son şekline daha kolay getirirler. Siz de ürünü satın alarak, gelişmiş özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

Tek çekimde tüm kredi, banka (atm) ve ön ödemeli kartlar geçerlidir.

Havale ile; Finansbank, Yapı Kredi, Albaraka Türk, Akbank ve TEB ile yapabilirsiniz

Taksitli olarak "Taksit Seçenekleri" kısmından görebilirsiniz.

 

Teslimatlar: "Sevkiyat Günleri" sayfasında yer alan günlere göre gönderilir.

İadeler:  ithal ürünler ve teslim edilen kırık porselenler ürünler iade kapsamında dahil değildir.

Yorum gönderebilmek ve puan verebilmek için üye girişi yapmalısınız.

Giriş Yapın